مربای گیلاس از محبوب ترین و خوشمزه ترین مربا هاست که در تهیه و تزیین دسر و شیرینی نیز کاربرد زیادی دارد.
این مربای خوش عطر و لذیذ را می توانید در فصل تابستان تهیه کنید.
مراحل تهیه مربای گیلاس :
ابتدا باید شاخ و برگ های گیلاس ها را بگیرید و خوب بشویید.
سه دستور متفاوت از سه غذای خوشمزه ایرانی
دستور پخت دو نوع سوپ به همراه طرز تهیه دو مدل املت
طرز تهیه چند مدل آش محلی + سالاد شیرازی
طرز تهیه چند مدل شیرینی مخصوص شب عید
طرز تهیه “شوید پلو” با نکات تکمیلی و ترفند های خاص خوشمزه شدن