کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.
- گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه:1 کیلو گرم
- پیاز متوسط:2 عدد
- نمک :به مقدار لازم
- فلفل سیاه :به مقدار لازم
سه دستور متفاوت از سه غذای خوشمزه ایرانی
دستور پخت دو نوع سوپ به همراه طرز تهیه دو مدل املت
طرز تهیه چند مدل آش محلی + سالاد شیرازی
طرز تهیه چند مدل شیرینی مخصوص شب عید
طرز تهیه “شوید پلو” با نکات تکمیلی و ترفند های خاص خوشمزه شدن